PESUTEKNO OY - Desinfioivat teollisuuspesukoneet

Puhtaasti vaativimpiin

olosuhteisiin

MAHTI_L_Draft_11_07_32.png

Puhtaasti yli 30 vuoden kokemuksella

Yli 30 vuotta Pesuteknon tuotteet ovat olleet luotettavia erinomaisen puhdistustuloksen ansiosta.

Kehittyneet pesuohjelmamme tarjoavat ratkaisut moniin erilaisiin desinfiointi- ja pesuprosesseihin. Tuotteemme soveltuvat mm. veitsien, metallihanskojen, suojaesiliinojen, tynnyreiden, muottien, tarjottimien, sekä koneen rasvaisten osien ja tarvikkeiden pesuun. 

Täydellistä puhtautta vaativiin olosuhteisiin

Erinomaisen pesutuloksen lisäksi yhä useampi yritys on valinnut Pesuteknon kumppaniksi, koska tuotteissamme yhdistyy helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme saamamme palautteen perusteella.

Elintarvike- ja lääketeollisuuteen sijoitettavissa pesukoneissa täytyy pienetkin yksityiskohdat suunnitella vastaamaan asiakkaan tarpeita. Käyttöympäristön mukaan suunnitellut pesuohjelmat vapauttavat asiakkaan resursseja muuhun työhön parantaen tehokkuutta ja tuoden säästöjä.

Pesuturvallisuuden ja yrityksesi maineen puolesta

Me Pesuteknossa tiedämme vuosien kokemuksella, kuinka saavutetaan paras bakteerivapaa pesutulos.

Pesukoneemme ovat suunnattu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin kuten elintarvike ja lääketeollisuuteen. Tuotteemme rakennetaan kestämään raskasta kulutusta. Laadukkaat koneemme takaavat erinomaisen käyttäjäkokemuksen ja puhtaan pesutuloksen. Pesukoneemme ovat valmistettu ja muotoiltu tuotespesifikaatiota ja standardeja noudattaen. Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa ja käyttämämme materiaalit ja komponentit ovat EU –hyväksyttyjä. Mikrobiologian ja sairaalahygienian laboratorio on testannut ja hyväksynyt pesukoneidemme pesutuloksen ja desinfiointitarkkuuden.

Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme puhtaasti parempia pesuratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.