Laadukkaat pesukoneet puhdistukseen ja desinfiointiin.

Täydellistä puhtautta

vaativiin olosuhteisiin

mahti_pharma_fin-1.jpg

Luotettava kumppani innovatiivisiin pesu- ja desinfiointi­­ratkaisuihin

Yli 25 vuotta Pesuteknon tuotteet ovat olleet luotettavia erinomaisen puhdistustuloksen ansiosta.

Tuotteemme soveltuvat erityisesti lääke- ja elintarviketeollisuuden toimialoille. Pesukoneemme ovat kansainvälisesti tunnettuja luotettavuudesta ja tehokkuudestaan. Jotkut 1980-luvulla valmistetuista pesukoneista ovat edelleen aktiivisessa toiminnassa. Koneemme edustavat vankkaa teollista muotoilua. Käytämme vain parhainta saatavilla olevaa tekniikkaa kuten Mitsubishin ja Siemensin komponentteja. Tarvittaessa pesukoneitamme voidaan myös muokata yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Puhtaasti ainutlaatuinen käyttökokemus

Erinomaisen pesutuloksen lisäksi yhä useampi yritys on valinnut Pesuteknon kumppaniksi, koska tuotteissamme yhdistyy helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme saamamme palautteen perusteella.

Pesukoneemme ovat valmistettu ja muotoiltu tuotespesifikaatiota ja standardeja noudattaen. Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa ja käyttämämme materiaalit ja komponentit ovat EU –hyväksyttyjä. Mikrobiologian ja sairaalahygienian laboratorio on testannut ja hyväksynyt pesukoneidemme pesutuloksen ja desinfiointitarkkuuden. Tutkimus osoitti, että tuotteemme pesevät, puhdistavat ja desinfioivat bakteerivapaasti, jättäen puhdistettavalle tuotteelle puhtaan, kuivan ja desinfioidun pinnan. 

Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme puhtaasti parempia pesuratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.