Rent vid krävande förhållanden

För miljöer som

kräver total renhet

mahti_pharma_fin-1.jpg

En pålitlig partner för innovativa disk- och desinficering­slösningar

Pesuteknos produkter har varit tillförlitliga i mer än 25 år, tack vare deras utomordentligt rena resultat. 

Våra produkter lämpar sig särskilt väl för läkemedels- och livsmedelsindustrin. Våra diskmaskiner är internationellt välkända tack vare deras pålitlighet och effektivitet. Även maskiner som tillverkats på 1980-talet är ännu idag i aktiv drift. Våra maskiner representerar gedigen industridesign. Vi använder endast de bästa tillgängliga teknikerna, som komponenter från Mitsubishi och Siemens. Vid behov kan våra maskiner även skräddarsys för att passa kundens behov.

Rent ut sagt en unik användarupplevelse

Utöver det utomordentliga diskresultatet väljer allt fler företag Pesutekno som partner, eftersom våra produkter kombinerar tillförlitlighet och användbarhet. Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster baserat på den återkoppling som vi fått.

Våra diskmaskiner är tillverkade och utformade i enlighet med produktspecifikationer och standarder. Våra produkter är tillverkade i Finland och vi använder EU-godkända material och komponenter. Laboratoriet för mikrobiologi och sjukhushygien har testat och godkänt våra diskmaskiners tvättresultat och desinficeringseffekt. Undersökningen visade att våra produkter diskar, rengör och desinficerar fritt från bakterier vilket ger de rengjorda föremålen en ren, torr och desinficerad yta.

Vi tror på ständig utveckling och vill erbjuda våra kunder rent ut sagt bättre rengöringslösningar både idag och i framtiden.

Ladda ned företagsbroschyren

Se vår företagspresentationsvideo